Kaikki Adinan orit ovat siitoskäytössä täytettyään kolme vuotta ja ottavat vastaan myös tallin ulkopuolisia tammoja. Useimmilla ruunillamme on myös pakasteita jäljellä siitoskäyttöön, niiden tilanteet näet ruunien omalta sivulta. Ollessasi kiinnostunut astutuksesta ota yhteyttä mailitse otsikolla Astutuspyyntö orin nimi tai foorumilla. Piirretyt orit astuvat pääasiassa piirrettyjä tammoja, mutta piirrettyä varsaa suunnitellessa voidaan poikkeuksia toki tehdä. Kaikki orimme ovat käytössä ratsuponi- ja puoliverijalostukseen myös omien kantakirjojen ulkopuolella. Tummennetut lajit painotuslistoilla on kisattu loppuun ja hevonen jonottaa vuoroaan laatuarvosteluun. Tähdellä merkityt hevoset listalla tarkoittavat minishettistä tai suomenpienhevosta. Oreilta saa myös takautuvia varsoja.

Kiinnostaisiko tilausvarsa? Kaikki Adinan aikuiset tammat ovat käytössä myös tilausvarsoihin, palkituille tammoille pyrimme käyttämään vain palkittuja oreja, mutta tästäkin voidaan tapauskohtaisesti joustaa. Tilausvarsat onnistuvat sekä omista että ulkopuolisista oreista ja tammojen leasingistä on sovittavissa niiden tammojen kohdalla, joilla on yksi varsa ennestään kotona. Ollessasi kiinnostunut tilarista ota rohkeasti yhteyttä mailitse otsikolla Tilausvarsa ponin nimi tai foorumilla. Kaikki varsat voivat syntyä myös takautuvasti, kunhan vanhemmat ovat olleet aikuisia. Kaikki tammamme ovat käytössä ratsuponi- ja puoliverijalostukseen myös oman kantakirjan ulkopuolelle. Tummennetut painotuslajit on kilpailtu loppuun ja hevonen odottaa vuoroaan laatikseen.


Varsatallista löytyvät Adinan pihattolaiset. Tammat asuvat pihatossa 4-vuotiaiksi ja orit 3-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne muuttavat aikuistallien puolelle. Pihattolaisten tehtävänä on opetella isojen hevosten tapoja sekä harjoitella käytännön juttuja ja osallistua varsalaatiksiin sekä näyttelyihin ennen varsinaisen kisauran aloittamista. Hevosilla peruskoulutus aloitetaan 3-vuotiaana ja poneilla 4-vuotiaana. Kaikki Adinan raviponit ja -hevoset aloittavat ajokoulutuksen 2-vuotis syksyllä. Pihaton asukkaat eivät ole vielä siitoskäytössä, vaikka ne pyritäänkin kantakirjaamaan ennen aikuistalliin siirtymistä. Varsapihattoihin otetaan tilanteen mukaan myös ulkopuolisia varsoja, lue lisää toiminta-linkin takaa, mikäli pihattopaikka kiinnostaa.

Muistosivulta löydät Adinan edesmenneitä rakkaita asukkaita. Huomaathan, että kasvattiemme muistosivut löytyvät kasvattilistoilta toiminta-linkin takaa.